Livilea Hair

Frisørsalon med farvespecialister

Velkommen til Livilea (tidligere My-TSharp)

Book din tid her

At være en god frisør handler ikke kun om teknik

Det handler ligeså meget om at lytte omhyggeligt til vores kunder og få en dybere forståelse for hvad der virker for dig.

Hos Livilea er vi specialiseret inden for klip og især farve, og vi elsker at skabe og være innovative. Vi stræber efter at skabe en salon med charme og hyggelig atmosfære, en stemning som i hjemmet.

Vores mål er at give dig et sted du er tryg, så vi sammen kan opnå de bedste resultater for dig og dit hår. Dit look skal se godt ud, føles rigtigt, og være let for dig at håndtere længe efter du har forladt salonen.

Så om du søger inspiration til din næste frisure, eller den perfekte farve eller hvad du går og drømmer om, vil vi gerne møde dig i salonen og gøre dine ønsker til virkelighed. Kom endelig ind i salonen og tage en snak med os.

Vores team

Vores team er Liva som er indehaver, samt de andre utrolige talentfulde og ambitiøse “frisøser”, som alle deler visionen.

Liva
Senior Stylist

Melanie
Junior Stylist

Det er ikke altid så lige til…
Alle vores priser er vejledende – fordi det ikke nødvendigvis altid er sådan at en kvinde har langt hår, men måske er super korthåret, så vi bruger mindre tid og så betaler du lidt mindre – og måske er du en meget langhåret mand eller har enormt meget hår der kræver ekstra tid, ja så koster det lidt mere. Måske trænger du bare lige til at få rette lidt til, og det tager os 15 min, ja så er det kun det du betaler for, dog kræver det altid lige en snak over telefon eller i salonen hvis man skal have en speciel aftale så vi får sat den rigtige tid af.

Vær ikke bange for at komme forbi og spørge om en pris på det du kunne tænke dig at få lavet, det er ikke angst for prisen der skal holde dig tilbage.

Vores priser er baseret på frisørens anciennitet og erfaring, så en senior stylist er altså ikke navngivet ud fra frisørens alder – men udfra hvor erfaren frisøren er.

Senior Stylist:
Klip inklusiv konsultation: 705,-

Stylist:
Klip inklusiv konsultation: 635,-

Junior Stylist:
Klip inklusiv konsultation: 495,-

Alle vores priser er vejledende.

Dette er priser for NYE kunder da der bliver sat tid af til en konsultation så vi får det helt rigtige resultat for dig. Efterfølgende kan der være en lille prisjustering ud fra hvad tid der fremover skal bruges på klipningen. Vi har ikke priser ud fra en definition af køn, men ud fra hvor lang tid vi bruger på den enkelte kunde.

Farve priser er desværre ikke listet op her, men ring endelig for et pris forslag på det du ønsker.

Åbningstider

Tir-torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 09.00-19.00
Lørdag: 09.00-16.00
Søn og mandag lukket.

Der kan være afvigelser fra åbningstiderne, da vi nogle gange er ude og undervise eller har andre jobs uden for salonen.

Adresse og kontakt

Oehlenschlægersgade 44
1663 København V
mail@livilea.com
Tlf: +45 35 141 141